653. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde Bayrampaşa'yı başarılı bir şekilde temsil eden ve üçüncülük kupasını alan Bayrampaşalı milli güreşçi Abdullah Güngör, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından ödüllendirildi.
653. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde başpehlivanlık yarışında üçüncü olan milli güreşçi Abdullah Güngör ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Ziyarete üçüncülük kupası ile gelen Güngör’e Başkan Aydıner, Bayrampaşa Belediye Meclisi’nin de onayladığı 5 bin liralık ödülü takdim etti.

Ödülünü Başkan Aydıner’in elinden alan Abdullah Güngör, “Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e teşekkür ediyorum. 2015 yılında düzenlenecek olan 654. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde başpehlivanlık için mücadele edeceğim” dedi.

“Milli sporumuz olan güreşe Kırkpınar asırlardır ev sahipliği yapıyor” diyen Başkan Aydıner de “Kırkpınar’da ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartan milli güreşçimiz Abdullah Güngör kardeşimize şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum. Sporun tüm branşlarında olduğu gibi güreşte de kolektif akıl ve emek vardır. Türkiye Cumhuriyeti olarak başarılı sporcularımızı desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Kırkpınar’dan üçüncülük kupasını alarak Bayrampaşa’ya getiren Abdullah kardeşimize 5 bin liralık ödülü takdim ediyoruz” ifadelerini kullandı.