Kurulduğu günden bu yana binlerce kişiye istihdam sağlayan Bayrampaşa Belediyesi Kariyer Merkezi, İstanbul 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı'ndaki (İSKİF) yerini aldı.
Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen İSKİF 2014'te iş arayan ve işverenler bir araya geldi. 3 gün süren fuarı yaklaşık 90 bin kişi ziyaret etti. Fuar kapsamında; Türkiye'de tanınmış, alanlarında uzman pek çok konuşmacının katılımıyla seminer, panel ve oturumlar yapıldı, fuara katılan kurumların işgücüne yönelik istihdam politikaları ele alındı.

İŞSİZLİĞE ÇARE

Bayrampaşa Belediyesi'nin marka projelerinden Bayrampaşa Kariyer Merkezi de İSKİF'teki yerini aldı ve alanda bir stant açtı. Bayrampaşa Kariyer Merkezi, fuar boyunca işsizlere iş arama süreçlerinde rehberlik-danışmanlık hizmeti verdi ve işverenlere nitelikli işgücü temininde yardımcı oldu.

STANDA BÜYÜK İLGİ

Bayrampaşa Kariyer Merkezi’nin İSKİF'teki standı iş arayanlar ve işverenler tarafından büyük ilgi gördü. 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan Bayrampaşa Kariyer Merkezi personeli, bir taraftan vatandaşlara iş bulmaları için danışmanlık yaparken diğer taraftan da çeşitli ikramlarda bulundu.

2011 yılında "Bu Sitede İş Var” sloganıyla kurulan ve binlerce kişiye istihdam sağlayan Bayrampaşa Belediyesi Kariyer Merkezi, işsizlere umut olmaya devam ediyor.