İhtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için seferber olan Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, 40 aileye soba yardımında bulundu.
Soğukların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, talepte bulunan ihtiyaç sahibi ailelere soba yardımı yapıyor. Şuana kadar, borularla birlikte takım halinde, 40 aileye soba yardımı yapıldı. Aynı zamanda ailelerin kömür ihtiyacı da karşılanıyor.

MELAHAT AYDINER: GÖNLÜMÜZ RAZI OLMAZ

“Bizler sıcak evlerde otururken ihtiyaç sahiplerinin soğukta yaşamasına gönlümüz razı olmaz” diyen Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner, “Dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeden ihtiyaç sahibi herkese imkânlarımız ölçüsünde yardım etmeye çalışıyoruz. Bizim için tek kriter var, o da bizden yardım talep edenin gerçekten ihtiyaç sahibi olması. 2014 yılı boyunca yaklaşık 3 bin aileye yardım ettik. Bu da çocukların ve kadınların çoğunlukta olduğu yaklaşık 20 bin kişi demek. Bizden talepte bulunan ve ihtiyaç sahibi olduğunu belirlediğimiz 40 aileye soba yardımı yaptık. Bunların içinde Suriyeli aileler de var. Allah’ın rızasını kazanma arzusu ile veren el ile alan eli buluşturmaya ve insanlara yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.