Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yetiştirdikleri genç nesillerle manevi anlamda Türkiye’nin geleceğini inşa eden öğretmenlerin onuruna özel bir program düzenledi.
Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren öğretmenler için Timaş Topkapı Labella Salon’da yemekli bir program düzenledi.

Öğretmenlerin onuruna düzenlenen programa Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, okul müdürleri ile Bayrampaşa’da görev yapan öğretmenler ve aileleri katıldı.

Program boyunca masaları dolaşan Belediye Başkanı Atila Aydıner, öğretmenlerle tek tek ilgilenerek onların taleplerini dinledi.

Programda konuşan Başkan Aydıner, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Aydıner, “Öğretmenler, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Yaşamın içinde mimarlar fiziki unsurları inşa ederken, yetiştirdikleri genç nesillerle öğretmenlerimiz de manevi anlamda geleceği inşa etmektedirler. Ben de bir dönem öğretmenlik yaptım. Bu mesleğin zorluklarını bilirim. Hz. Ali diyor ki: Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Öğretmenlerimiz bize kaç harf öğretiyor? Bunu iyi hesap etmek lazım. Bayrampaşa Belediyesi olarak her zaman eğitime ve ilçemizdeki eğitimcilerimize destek olduk. Destek olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kendileri için özel bir program düzenlenmesinden oldukça memnun olan öğretmenler, “Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL ŞARJ CİHAZI

Programın sonunda, öğretmenlere tüm cep telefonları ile uyumlu şarj cihazı hediye edildi.