Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Yöresel Renkler Kültür Şöleni kapsamında sahne alan sanatçı Emre Aydın,hem sahne şovu hem de performansıyla Bayrampaşalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Emre Aydın,dün akşam Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı’nda konser verdi. Çok büyük bir kalabalık tarafından izlenen konserde gençler sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik etti.

Albümünden seslendirdiği şarkılarla alanı dolduran gençleri coşturan Emre Aydın, Bayrampaşa’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Konsere katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Emre Aydın’a sahnede çiçek takdim etti.

Burada gençlere seslenen Başkan Aydıner, “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bu güzel bayram gününde siz gençlerin sevdiği Emre Aydın’ı ilçemize getirdik. Çünkü bizler, sizleri çok seviyoruz. Ben huzurlarınızda sanatçımız Emre Aydın’a ve alanı dolduran gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Şölen 24 Mayıs’a Kadar Devam Edecek

Bu akşam 20 Mayıs’ta Yılmaz Turan, 21 Mayıs’ta Sibel Pamuk, 22 Mayıs’ta Elif Avcı, 23 Mayıs’ta İmren Salkan konseri ile devam edecek olan kültür şöleni 24 Mayıs’ta Hakan Peker konseri ile son bulacak. Konserler, Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı'nda her akşam saat 20.00'de gerçekleşecek.

İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes

Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi’nin ihtiyaç sahipleri yararına düzenlediği kermes, şölen boyunca açık olacak. Kermeste gıdadan kıyafete, takılardan hediyelik eşyalara, mutfak araç gereçlerinden el işi örgülere kadar yüzlerce ürün uygun fiyata satışa sunuluyor. 

AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN