Ne diyor Rahmetli TÜRKEŞ. Ben zamanında Cezayir’e silah yolladım, uluslar arası anlaşmalar gereği bunu gizli yaptık, Devletlerin sırları vardır!

Sayın Başbuğum, bizim Tırlarımızı durdurdular içinde ne olduğunu sordular. Silahlar nereye gidiyor dediler. “Devlet sırrı” filan diyemedik MHP CHP ve HDP hesap sordu. Oysa silahlar Bayır bucak Türkmenleri ve Suriye de bulunan muhalif özgür Suriye ordusuna gidiyordu. Özgür Suriye ordusu, hem PYD PKK PJK YPG hem IŞİD hem de Esat güçlerine karşı tek başına mücadele ediyordu.

Hani diyorlar ya birçok grup orada birbiri ile savaşıyor, yok öyle bir şey.

Orada büyük ve bir o kadarda kanlı bir tiyatro oynanıyor. IŞİD bin kişi ile geliyor, Suriye ordusu koca şehri içi para dolu bankalar ve en büyük cephaneliklerle onlara teslim ediyor! Ne ilginç değimli? Sonra aynı IŞİD, güya İslam devleti kuracak olan IŞİD, Sünni Müslümanların olduğu şehirleri basıp yağmalıyor, daha sonra PYD ve YPG gibi Kürt unsurlara hava destekli koalisyon operasyonları ile güya  “terk etmek zorunda kalıyor” peki bu IŞİD Nusayri olan Suriye rejimine neden saldırmıyor? Hani IRAK ŞAM İSLAM DEVLETİ kuracaklardı? Hani Sünni Arapların kurduğu bir örgüttü!

İşte bu cenderede, olan Bayır bucak Türkmenleri ile Muhalif Özgür Suriye ordusuna oluyor. Elbette Türkiye ezilip yok edilmek istenen bu mazlumlara silah ve gıda yardımlarıyla destek olmaya çalışıyor. Bizim muhalefet sağı solu bölücüsü bir olup Devleti küçük düşürmeye çalışıyor, o da yetmez gibi Dünyaya gammazlıyor.

Türkiye de bir KUTUPLAŞMA hikâyesi anlatılıp duruyor. Nedir bu kutuplaşma?

Kim kutuplaşıyor, kim ayrışıyor?

Mevcut iktidarı ve onun seçmenini hazmedemeyen bir güruh kendini ayrıştırdı, sonrada kutuplaşma var diyor. Peki, neden kutuplaşma var ne oldu? Kim size ne dedi? Kendi kendinize uydurduğunuz masallarla özgürlük alanlarınıza müdahale edildiğini iddia ediyorsunuz!

Nedir o kısıtlanan özgürlükler?

Dönemin Cumhurbaşkanı gezi olaylarında sordu, gelin anlatın derdiniz ne dedi.

Cevap neydi?

Havalimanı projesi dursun, 3. Köprü dursun, Kanal İstanbul dursun, tüm projeler askıya alınsın! Hani bu maddler arasında özgürlükler ile alakalı ne var?

Ben kadınım bana karışma diyorsun…

Neyine karıştılar? Sana ikna odaları mı kurdular? Eğitim hakkını mı gasp ettiler? Yoksa zorla başını kapa mı dediler? Bu memlekette yasak olan tek bir şey söyleyin. Dileyen içiyor, dileyen mayo bikini hatta tanga giyiyor. Bugün her fırsatta, yakıyorsun yıkıyorsun küfrediyorsun da dün mağdur olan kadınlar vardı onlar mağdurken neredeydin?

Ertuğrul ÖZKÖK TRT genel müdürüne “orası babanın çiftliğimi” demiş. Ey Ertuğrul ÖZKÖK sen TRT izlesen Yasin Börü’den haberin olurdu. Ama Beyaz TV de katıldığın programda haberin olmadığın söyledin. Nerede yaşıyorsun uzayda mı? O nedenle izlemediğin kanalla ilgili ahkam kesme…