Barış Pınarı berrak akıyor…

Arış Pınarı Harekatı, başarılı bir şekilde sürüyor. Amerika ve bazı yabancı ülkelerin yıllardır silah, mühimmat ve gıdalarıyla beslediği terör örgütleri şimdi kaçacak delik arıyor.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Türkiye Suriye’nin kuzeyindeki Amerikan askerlerini çekti.

Askerler çekildi… Ama o askerlerle bölgeye giren Amerikan silahları, tankı topu nerede ne oldu. Birlikte çalıştıkları, eğittikleri PKK’nın uzantısı YPG/PYD terör örgütleri bölgede faaliyetlerini sürdürüyordu. Yine DEAŞ bir adı İŞİD yine aynı şekilde Suriye ve Irak’ın kuzeyinde varlığını sürdürüyor.

Onların hepsinin hakkından Türk Ordusu geldi, geliyor. Tük Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütleri büyük kayıp verirken, kalanları da kaçacak delik arıyor. Yaptıkları sığınaklar, kazdıkları mağara ve tüneller bile onların barınması için yeterli değil artık.

Türk Ordusu, terör örgütlerinin inlerine kadar girdi, girmeye devam ediyor.

Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’de bulunan milyonlarca Suriyelinin ülkelerine dönmeleri için belirlenen Güvenli Bölge alanı Türk Ordusu’nun kontrolünde, Milli Suriye Ordusu adı verilen yapı ile birlikte hayat buluyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri Barış Baharı Harekatı ile 35 mil derinliğindeki alana indi gibi bir şey…

Bu başarıyı gören Avrupa ve Arap ülkeleri Türkiye’ye saldırmaya başladı. Avrupa Birliği ülkeleri Türkiye’ye ambargo kararı aldı.

Ambargo kararına İngiltere karşı çıktı. İngiltere, karşı kararını açıklarken, “Türkiye’nin bölgede terör tehdidinde olan bir ülke olduğunu” vurguladı.

Amerika Başkanı Doland Trump, çelişkili açıklamalarına devam ediyor. Trump’un açıklamalarını sosyal medya üzerinden yapması ise şaşırtıyor. Türkiye ekonomisini bozmak için çalışmalar yapacakmış.

Ekonomik ambargo uygulayacakmış.

Bir taraftan da YPG/PYD/ PKK terör örgütü Suriye rejim birlikleriyle birlikte Türkiye’ye karşı savaşma yönünde yönlendiriliyor. Esad askerleriyle birlikte terör örgütlerinin Türkiye’ye karşı harekete geçmesi kimseyi şaşırtmasın.

Tabu burada bir noktaya dikkat çekmek gerekir…

PKK Terör örgütü bizim izcin ne ise, bugün bizim Suriye topraklarında birlikte olduğumuz Milli Suriye Ordusu da Suriye rejimi için aynı noktadadır.

Suriye devleti topraklarını böldürmemek için fırsat bulduğunda Milli Suriye Ordusu’na karşı savaşacaktır. Çünkü bu ordu, Suriye toprakları içinde rejime karşı yapılanmış, askeri birlik bile kurmuş. Aynı PKK’nın topraklarımız dışında ABD’nin de desteği ile kandırmaca isimler adı altında bir ordu gibi yapılanıp silahlanması gibi….

****** ******** *******

Şimdi yapılması gereken ne?

Tür Silahlı Kuvvetleri Fırat’ın Doğusu, Batısı diyerek bölgeden çekilmemeli. Ne zamana kadar biliyor musunuz?

Kandil’e çıkıp Kandil’i yerle bir edene kadar. O terör örgütünün kellelerini koparana kadar. O Murat Karayılan ve terör örgütünün diğer tepe noktasındakileri yakalayıp, halkın karşısına çıkartıp, kellelerini koparana kadar…

Evet, Barış Pınarı bunun için bir fırsat… Bu fırsat her zaman ele geçmez..

35-40 yıldır Terör örgütü ile uğraşıyoruz…

Terör örgütünün lider kadrolarının yerleştiği Kandil’e havadan atılan bombaların dışında bir hareket yok. O topraklar havadan bombalanıp, karadan adım adım operasyona tabi tutulup temizlenmeli. O terör örgünün başında bulunanların hepsi ölü veya diri halkın karşısına çıkartılmalı.

İşte o zaman Barış Pınarı Harekatı tam amacına ulaşmış olur.

****** ******** *******

Barış Pınarı, Türkiye’de iç siyasette te bir hareketlilik yaşattı. HDP dışında tüm siyasi partiler harekatı desteklediklerini Türk Askeri’nin yanında olduğunu beyan etti.

Bu terör destekçisi HDP hala çıkıp bir açıklama yapıp, terörü lanetleyemiyor. Bu partinin da faaliyetlerine son vermek gerekir. Teröre karşı duruş sergilemeyen bir siyasi payı ülkenin kaynaklarını götürmesin, batırmasın.

Evet Barış Pınarı berrak akıyor... Türk Silahlı Kuvvetleri kellesini kopardığı teraristlerin sayısını bile açıklıyor. Kimseden birşey saklamıyor. Ama bazı manipilasyoncular, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sivillere sbaldırdığı yönünde açıklamalar yaparak, dünya çapında insanların beynini bulandırmaya çalışıyor.