Spor Toto Süper Lig'in 15. haftası dev bir müsabakaya sahne olacak. Şampiyonluk adayı Trabzonspor, haftaya lider giren Galatasaray'ı kendi evinde konuk edecek.

Avni Aker Stadı'ndaki müsabakada Kuddusi Müftüoğlu düdük çalarken, Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Ekrem Kan ve İsmail Şencan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Hakan Özkan...

TRABZONSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor, sarı-kırmızılı rakibi karşısında kazanarak hem moral bulmak, hem de çıkışa geçmek istiyor.

Ligin 10'uncu haftasındaki 2-1'lik Kayserispor galibiyetinin ardından Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, sahasında Beşiktaş'a 1-0 kaybeden ve Sivasspor deplasmanından da 2-2'lik beraberlikle dönerek ligde son 3 maçında galip gelemeyen bordo-mavililer, kötü gidişine ''dur'' diyerek ligin zirvesindeki takımlarla arasındaki puan farkının daha da açılmamasını hedefliyor.

Bordo mavililerde uzun süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı kalan Robert Vittek ve Tayfun Cora, Galatasaray'a karşı da forma giyemeyecek isimler. Beşiktaş maçında kırmızı kart gördüğü için 2 maç ceza alan Celustka ise, cezasının 1 maça indirilmesinin ardından Şenol Güneş'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

CİMBOM LİDERLİĞİNİ KORUMAK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de hafta içi oynanan karşılaşmada ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek liderlik koltuğuna yükselen Galatasaray, yarın Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak unvanını korumayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılı ekipte, önemli karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan Sabri ve Yekta Trabzon kafilesinde yer almadı. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarında gol atmayı başaran ancak Fenerbahçe maçının son bölümünde sakatlanan Eboue ise, Trabzon'a götürüldü. Liderin diğer eksikleri ise şike iddianamesinde adı geçen Sercan Yıldırım ve Trabzon kafilesine alınmayan Gökhan Zan.

Öte yandan Sivasspor'a karşı kırmızı kart görerek iki maç ceza alan Engin Baytar'ın, eski takımı Trabzonspor'a karşı formasına kavuşacak olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Tolga
Celustka
Giray
Glowacki
Cech
ColmanZokora
Serkan
Alanzinho
Halil
Burak

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih KayaHakan Balta
Melo
Selçuk
Kazım
Emre
Baros
Elmander

STAT: Hüseyin Avni AkerSAAT: 19:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV

EZELİ REKABETTE 110. RANDEVU

Trabzonspor ile Galatasaray, yarın yapacakları maçla birlikte 110. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne dek yapılan 109 karşılaşmanın 36'sını Trabzonspor, 49'unu Galatasaray kazanırken, 24 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.