Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda, Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Halter milli takımının alt yapısını belirlemek için yapılan şampiyonaya 37 ilden toplam 432 sporcu ile rekor katılım sağlandı. Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ile yönetim kurulu üyelerinin de izlediği organizasyona Arnavutköy Belediyesporlu haltercilerde katıldı.

Törende şampiyonaya katılan sporcuların geçişinin ardından konuşan Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Ataseven, dereceye giren sporcuların Yıldızlar Dünya Şampiyonası hazırlık kampı aday kadrosunda yer alacağını belirterek, "Umarız burada izlediğimiz genç kardeşlerimiz gelecek zaman içerisinde ülkemize önemli dereceler getirecektir. Onları yalnız bırakmayan ve bizleri desteğini esirgemeyen Trabzon halkına da teşekkür ediyoruz" dedi

Trabzon’da düzenlenen Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında; Arnavutköy Belediyespor’un Milli Haltercisi Ayşe Doğan Türkiye Şampiyonu oldu. Trabzon’da Türkiye Şampiyonu olan Arnavutköy Belediyespor’un Milli Halterci Ayşe Doğan, Halter Fedarasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre; Peru’da düzenlenecek Dünya Halter Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.