Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Koordinasyon Merkezi (AYEM), Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAF EXPO 2014) fuarına katıldı. AYEM hakkında bilgilerin verildiği standı ziyaret eden sanatçı Metin Şentürk, Arnavutköy Belediyesi’ni çalışmalarından dolayı tebrik etti.

05-08 Aralık tarihleri arasında düzenlenen EYAF EXPO 2014 fuarı özürlü bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek ve onların yaşamını daha kolay hale getirmek amacıyla tasarlanan endüstriyel ürünlerin sergilenmesini sağlayarak, özürlü ile özürlüye çözüm üreten özel ve kamu kurumlarını bir araya getirdi.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı'ndaki etkinliklerde, AYEM B-130 numaralı stantta yer aldı. AYEM; EYAF EXPO Fuarı’nda yer alarak, ilçe içinde engelli vatandaşlara yapılan çalışmaları, fuarı ziyaret eden vatandaşlara anlattı. Yoğun ilginin olduğu AYEM stanttına, çeşitli ilçelerin belediye başkanları da ziyaret etti. AYEM stantını ziyaret eden belediye başkanları, AYEM’in çalışmaları hakkında yetkililerinden bilgi aldı.

EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı’na Arnavutköy Belediyesi’nin yanı sıra pek çok belediye, dernekler, eğitim kurumları ve çok sayıda vatandaş katıldı. EYAF bu yıl; engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin kendileri için gerekli olan ürün, teknoloji ve hizmetlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak hedefiyle gerçekleştirildi. Ulusal ve uluslararası ölçekte engellilere özel ürün, teknoloji ya da hizmet sunan kuruluşların tek çatı altında toplandığı Engelsiz Yaşam Fuarı, konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının da katkılarıyla güçlü bir kamuoyu oluşturarak engelliler adına çözüm üretilmesine katkısında bulunmayı amaçladı.