Gaziantep halkına Güneydoğu'nun en büyük ve lüks projesi "Antepia"yı kazandıran Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı, 2010-2011 Spor Toto Süper Lig sezonunu 4. sırada tamamlayan Gaziantepspor'a sponsor oldu.

Paralel Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Antepia ile Gaziantepspor arasında yapılan sponsorluk anlaşmasına göre, futbolcuların formalarının sırtlarında yer alacak Antepia logosunun yanında Kamil Ocak Stadyumu saha içi panolarından da 20 adeti Antepia logosu ile renklenecek.

Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, sponsorlukla ilgili olarak "Spor Toto Süper Ligi'de top koşturan gururumuz Gaziantepspor'a ligin ilk yarısı için Antepia projemizle sponsor olduk. Bu sponsorlukla, yıllardır hep üst sıralarda oynayan Gaziantepspor'u daha üstlere taşıyacak desteği vermeyi amaçlıyoruz." dedi.
Gaziantep halkına Güneydoğu'nun en büyük ve lüks konut projesini getirdiklerini belirten Nakıboğlu, bu sponsorlukla, Antepia'nın şehre sağladığı katma değerin artarak devam ettiğini ifade etti.

Futbolcuların sırtlarında yer alacak logo ve Kamil Ocak Stadyumu içinde bulunacak 20 adet pano ile sponsorluğun süreceğini açıklayan Nakıboğlu, "Ekonomi alanında büyük başarı gösteren Gaziantep şehrimizin spor alanında da elde ettiği bu başarının tesadüf olmadığını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
Gaziantep'in "Güneydoğu'nun Paris"i söylemini geçmişten bugüne hem ekonomi hem turizm ve kültürel hem de spor alanında gösterdiği başarılarla hak ettiğini vurgulayan Nakıboğlu, şehrimize Antepia projesini kazandırmış olmaktan ve Gaziantepspor'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'de başarılı bir grafik izleyen Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise "Gaziantep'e Antepia gibi değerli bir projeyi kazandıran Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı'nın takımımıza sponsor olması kulüp olarak bizleri çok mutlu etti. Spora verdikleri destekleri için başta Paralel Yapı olmak üzere Sinpaş Yapı'ya teşekkür ederiz." diye konuştu.