Ankara'nın Aydınlıkevler semtinde bir iş merkezinin zemin katında bulunan süpermarkette patlama meydana geldi. Patlamanın, süpermarketin önünde doğalgaz çalışması yapıldığı sırada meydana geldiği öğrenildi. Patlama ile birlikte 1'İ ağır 14 kişi yaralandı.

Patlama, Aydınlıkevler Türkiş Blokları Harman Sokak Burhan Çelik İş Merkezi'nde Çağdaş Market'te saat 17.15 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle iş merkeziyle birlikte karşı bloklardaki binaların camları kırıldı. Patlamanın etkisiyle iş merkezinde bulunan kapı ve çerçeveler karşıdaki bloklara çarparak içeri savruldu, iş merkezinde bulunan gıda ve diğer maddeler çevreye saçıldı. Patlama ile birlikte süpermarket çalışanları ve müşterilerle birlikte 1'i ağır 14 kişi yaralandı.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildi. Yaralılar olay yerindeki ambulanslarla hastanelere sevkedilirken, itfaiye ekipleri ise mahsur kalan çok sayıda vatandaşı merdivenlerle tahliye etmeye başladı. Bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri de gelerek, geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra, olası bomba veya sabotaj ihtimalıne karşı incelemede bulundu.