Türk basınında yer alan; “Ukrayna’yı Eurovision 2008 yarışmasında 'Shady Lady' isimli şarkısıyla temsil eden Ani Lorak’ın Türk işadamı Murat Nalçacıoğlu ile evliliği çatırdamaya başladı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı illeri sürüldü.

    Murat Nalçacıoğlu, Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) özel yaptığı açıklamada, haberlerin gerçeği yansıtmadığını aksine mutlu bir yuvasının olduğunu belirtti.

Haziran ayında Sofiya/Safiye isimli kızları dünyaya geldiğini belirten Nalçacıoğlu, asıl basında çıkan bu tür haberlerin yuvasının huzurunu kaçırdığını söyledi.

Ukrayna basının eşinin kendisinin Türk olması hasebiyle zaman zaman aleyhinde bu türden haberler üretmesinden rahatsız olduğunu aktaran Nalçacıoğlu, Türk basınının da buna alet olmasından dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

Eşinin yalnız başına Moskova’da doğum günü kutladığı yönündeki söylentilere ise Nalçacıoğlu; “Doğum gününde Paris’te olacaktık. O tarihte benim Kiev’deki iş yoğunluğum ve Lorak’ın Moskova’da bir TV programına katılması gerektiğinden dolayı doğum gününü illeri bir tarihte e kutlama kararı almıştık. Bunların basına yansımasından rahatsızım, ama doğum gününde eşime Ukrayna’da bir eşi olmayan bir pırlanta yüzük ve küpe hediye ettim. Birlikte sade bir şekilde kutladık.” şeklinde açıklık getirdi.

Gece hayatının olduğu iddiaları hakkında ise Nalçacıoğlu; “Benim eşim 24 saat nerede olduğumu bilir. Ben bir işadamıyım. Misafirlerim geliyor, ağırlamak zorundayım. Restorana da giderim, kulübe de giderim. Benim eşim nerede olduğumu, ne yaptığımı bilir. Bizim ilişkimiz güven üzerine kurulmuştur” dedi.