Akhisar Belediyespor, sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ev sahibi Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, klasik onbiri ile sahaya çıktı. Savunma dörtlüsünü yine sağda Hakan Ateş, solda Gökhan Dinçer ve ortada Kürşat ile Serkan Yalçın'a şans tanımıştı.

Onların önünde tecrübeli Levent Kartop ve Mustafa Aşan, önlerindeki üçlüde sağda Emrah Eren, Anıl Taşdemir ve solda da Sertan Vardar yerini almış, hücumda tek forvet olarak da tecrübeli Şehmus Özer'e şans tanımıştı.

Konuk Giresunspor'da ise teknik direktör Bahri Kaya, elindeki kısıtlı kadrosuyla sahaya çıktı. Savunmanın sağında tecrübeli Ömer Hacısalihoğlu, solda Mesut Çaytemel, ortada Volkan Koçaloğlu ve Onur Nasuhoğulları, önlerinde Fatih Şen ve Ramazan Durdu, önlerindeki üçlüde Adem Çalık, Ali Zorlu ve Cihan, tek forvet olarak ise Aydın Çetin ilk onbirde çıktı.
Maçın ilk dakikalarında ev sahibi takım çok etkiliydi ve özellikle Şehmus Özer ile yakaladıkları pozisyonlardan faydalanamadılar. Akhisar Belediyespor ataklarını daha çok kanatlardan geliştiriyor, bu topları da Şehmus ile buluşturmaya çalışıyorlardı.

Giresunspor ise daha temkinli oyunu tercih ediyor, bir türlü tek forvet olan Aydın Çetin'i pozisyona sokamıyordu orta saha oyuncuları.

İlk yarının sonlarına doğru ev sahibinde tecrübeli Levent Kartop sakatlanarak yerini Mert Kaytankaş'a bıraktı.

İlk yarıda gol olmadı ve takımlar soyunma odasına gol atamadan girdiler.

İkinci yarıya iki takım da aynı onbirlerle başladı.

Bu yarıda da yine ev sahibi Akhisar Belediyespor'un üstünlüğü devam ediyordu. Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ikinci oyuncu değişikliğini 65. dakikada tecrübeli isim Sertan Vardar'ın yerine genç oyuncu Sani Gideon'u alarak yaptı. Ev sahibi son oyuncu değişikliğine gitti ve bir başka tecrübeli isim Şehmus Özer'in yerine 78. dakikada Osman Bozkurt oyuna dahil oldu.

Osman oyuna girdikten 1 dakika sonra kullanılan köşe vuruşunda Kürşat'ın kafayla indirdiği topu bir anda önünde buldu ve dönerek yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Konuk ekip yediği gol sonrası rakip kaleye gitmeye başladı ve önemli ataklar geliştiriyordu. Giresunspor teknik direktörü Bahri Kaya, ilk oyuncu değişikliğini 83. dakikada Ali Zorlu'nun yerine Eren Tozlu'yu oyuna sürdü. İkinci değişiklik 86. dakikada geldi ve Ramazan Durdu'nun yerine Emre Cömert oyuna dahil oldu.

Bu değişiklikten 1 dakika sonra soldan Adem Çalık'ın yaptığı ortada topa iyi yükselen stoper Onur'un vuruşu beraberliği getirdi.

Konuk ekip beraberlik golünün ardından yeniden savunmasına çekildi ve bu kez ev sahibi Akhisar Belediyespor galibiyet golü için Giresunspor kalesine yükleniyordu.

Giresunspor, son oyuncu değişikliğini 90. dakikada Cihan Gökal'ın yerine Cem Karahan'ı alarak yaptı.

Yardımcı hakemin verdiği 4 dakika uzatmada da Akhisar Belediyespor daha üstün gözükmesine rağmen galibiyet için gerekli golü bulamadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Akhisar Belediyespor puanını 4'e, Giresunspor ise 2'ye yükseltmiş oldu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: 1 - GİRESUNSPOR: 1

Stat: Akhisar Belediye Stadı

Hakem: Fethi Serkan Koçak

Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Hakan Ateş, Kürşat Duymuş, Serkan Yalçın, Gökhan Dinçer, Mustafa Aşan, Levent Kartop (Dk. 42 Mert Kaytankaş), Emrah Eren, Anıl Taşdemir, Sertan Vardar (Dk. 65 Sani Gideon), Şehmus Özer (Dk. 78 Osman Bozkurt)

Giresunspor: Soner Şahin, Ömer Hacısalihoğlu, Volkan Koçaloğlu, Onur Nasuhoğulları, Mesut Çaytemel, Fatih Şen, Ramazan Durdu (Dk. 86 Emre Cömert), Ali Zorlu (Dk. 83 Eren Tozlu), Cihan Gökal (Dk. 90 Cem Karahan), Adem Çalık, Aydın Çetin

Goller: Dk. 79 Osman Bozkurt (Akhisar Belediyespor), Dk. 87 Onur Nasuhoğulları (Giresunspor)
Sarı kartlar: Dk. 33 Sertan Vardar ve Dk. 64 Şehmus Özer (Giresunspor), Dk. 88 Cihan Gökal ve Dk. 90 Onur Nasuhoğulları (Giresunspor)