Gaziosmanpaşa Ak Parti 4. Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle girilen kongrede Av. İsmail Ergüneş yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa 4. Olağan Kongresi bir bayram havasında yapıldı. Tek Listeli kongreye ilgi oldukça yoğundu. Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal'ın da delegesi olduğu Gaziosmanpaşa İlçe Kongresine İstanbul teşkilatları da büyük ilgi gösterdi.

Kongreye , Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AB'den sorumlu Müzakereci Bakan Egemen Bağış,İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, eski Milli Eğitim Bakanı İstanbul  Milletvekili Nimet Çubukçu ve İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve daha 10'un üzerinde milletvekili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan kongrede divan heyeti seçimi yapıldıktan sonra ilk sözü ilçe Başkanı İsmail Ergüneş aldı. Ergüneş üç yıllık görev süreleri içerisinde üç seçim atlattıklarını ve bu üç seçimdede Ak Parti bayrağını Gaziosmanpaşa'nın en yüksek gönderine çektiklerini vurguladı. Ergüneş, Gaziosmanpaşa'da yüzde 12 oy artışı sağladıklarını hatırlatarak, bu başarıda büyük payı olan çalışma arkadaşlarını kutladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ise  yaptığı konuşmada, Gaziosmanpaşa teşkilatının İsmail Ergüneş ile zirve yaptığını ifade ederek kendisine teşekkür etti ve başarılar diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Devlet Bakanı Egemen Bağış ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'de kongrede birer konuşma yaptılar.

Kongreden fotoğraf kareleri


İşte İsmail Ergüneş'in yeni listesi